logo

Wijkagenda Bomen- en Bloemenbuurt

Veelgestelde vragen

In het kort

Heb je vragen over het gebruik van wijkagenda Bomen-en Bloemenbuurt? Kijk dan eerst of je vraag op deze pagina beantwoord wordt.

Staat het antwoord er niet tussen? Stuur dan een e-mail. De beheerders van de website beantwoorden je vraag zo snel mogelijk!

Waar vind ik de uitslag?

Op woensdag 8 juli is de uitslag bekend gemaakt en gepubliceerd op deze website. Bekijk de uitslag.

Hoe is deze uitslag tot stand gekomen?

Van 17 juni t/m 1 juli 2020 konden alle bewoners van Bomen- en Bloemenbuurt van 12 jaar en ouder stemmen op agendapunten die zij het belangrijkst vinden. Bewoners konden op deze site hun keuze doorgeven met een persoonlijke stemcode die zij per brief hadden ontvangen. De agendapunten met de meeste stemmen krijgen de meeste aandacht.

Is er nu ook geld om de wijkagenda uit te voeren?

Er is nu meer aandacht voor de agendapunten die zijn opgenomen in de wijkagenda. Dit helpt om extra aandacht en middelen vrij te spelen voor de uitvoering.

Wat gebeurt er met agendapunten die laag op de wijkagenda staan?

Agendapunten met minder of weinig stemmen worden ook uitgevoerd, maar krijgen wel minder prioriteit.

Hoe kan ik meedoen en meedenken over de uitvoering van de wijkagenda?

Bewoners die mee willen denken en doen bij de uitvoering kunnen een e-mail sturen naar wijkagendabomenbloemenbuurt@denhaag.nl. Zij worden benaderd op het moment dat dit kan.

Wat is een agendapunt?

Een agendapunt is een combinatie van ideeën binnen een thema wat door bewoners belangrijk wordt gevonden. In de uitvoering van de wijkagenda besteedt de gemeente meer aandacht aan deze agendapunten.

Hoe veilig is deze site?

Deze website neemt beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken. Meer weten over privacy en beveiliging van persoonsgegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

De site werkt niet goed. Waar moet ik dit melden?

Vervelend dat de site niet werkt. We willen dit snel oplossen. Stuur alsjeblieft een e-mail met daarin een korte uitleg waar het mis gaat en eventueel de URL van de pagina waar het over gaat. Er staat een team klaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen!

Login om verder te gaanAnnuleren